ГРУПИ ВЗАЄМОПІДТРИМКИ ТА ОБМІНОМ ДОСВІДОМ ЗОШ№4

Токмацький ЗЗСО №4

ГРУПИ ВЗАЄМОПІДТРИМКИ ТА ОБМІНОМ ДОСВІДОМ ЗОШ№4

02.04.2021 Заходи Наші Досягнення 0

У рамках проекту «Жіночі обличчя громади», що адмініструється       ГО «Локатор-Медіа» і реалізується у рамках іншого проекту «Просування участі жінок у політиці та протидія ґендерним стереотипам», який Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» реалізував в партнерстві з Національним Демократичним інститутом завдяки щедрій підтримці британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку в рамках Фонду розвитку ефективного врядування, у місті Токмак проходять групи взаємопідтримки та обміном досвідом.

 

Цільова група таких зустрічей – дівчата підлітки від 14 до 17 років  (у тому числі – зі складу, які потрапили у СЖО). Також до зустрічей була запрошена Ольга Фролова – сертифікований тренер, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Бердянського педагогічного університету, арттерапевт, кризовий психолог, тренер ТОВ керівник ГО «Південно-східна українська асоціація практичних психологів та арттерапевтів».

 

Усього відбулося 4 зустрічі, які мали комбіновану дію: перегляд фільму «Ліза, пора додому!» за підтримки Кіноклубу Токмака, бесіди з психологинею та обмін досвідом з лідерками громади. На таких зустрічах були присутні радниця міського голови, кандидатка економічних наук та авторка проекту Криворучко Наталя, директорка ЗОШ №4 та депутатка Токмацької міської ради Вікторія Бобринок, голова МФО «Рівні можливості» у Токмацькій міській раді та депутатка Токмацької міської ради Тетяна Коржик, начальниця відділу інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Світлана Уманська.

Висновок був очевидним – такі зустрічі та бесіди вкрай потрібні дівчаткам. Брак практичної інформації, іноді – відсутність удома підтримки чи допомоги дорослих, складні життєві обставини – усе це обмежує доступ дівчаток до відомостей щодо можливостей безкоштовного навчання (навіть у Токмаці), подальших перспектив та отримання першого робочого місця.

 

У підтримку проекту «Жіночі обличчя громади» у ЗЗСО № 4, також була проведена зустріч.

Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x