Плетіння маскувальної сітки для воїнів

Токмацький ЗЗСО №4

Плетіння маскувальної сітки для воїнів

04.12.2019 Заходи 0

Нещодавно, учні школи, після звернення представника   волонтерського руху у місті Токмак Щербини Івана  Станіславовича,  долучились до плетіння маскувальної сітки для АТО. Неоголошена війна продовжується, воїнам АТО потрібна посильна допомога. Діти з розумінням поставилися до даного завдання.

Ми віримо, що наша сітка захистить бійців від небезпеки та від тих дій, які відбуваються на фронті. Вона стане своєрідним оберегом для наших бійців та об’єднає людей, які допомагають армії. Кожен вузлик на сітці ми зав’язуємо з певними побажаннями захисту для наших солдат.»

Основу для плетіння розмістили в спеціально виділеній класній кімнаті, щоб кожен – учні, викладачі, працівники, батьки чи просто небайдужі люди – змогли долучитися до плетіння захисного спорядження. Наразі перетворення сітчастої основи на захисне накриття для військових завершується. Незабаром виготовлену  захисну маскувальну сітку для війська буде передана представнику волонтерського руху у місті Токмак Щербині Івану Станіславовичу, і з найближчим вантажем буде відправлено для бійців в зону АТО.

 

 

Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x